HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Συμβιβάστηκε με την μετριότητα

Η Παναχαϊκή σε ένα μέτριό της ματς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, αποτέλεσμα που δεδομένα δεν ευχαρίστησε τον κόσμο της.  Το ...

Η Παναχαϊκή σε ένα μέτριό της ματς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, αποτέλεσμα που δεδομένα δεν ευχαρίστησε τον κόσμο της. 

Το α' μέρος στο ματς της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου δεν είχε τόσες πολλές φάσεις. Ο Πολίμος από την Παναχαϊκή ήταν που είχε δύο σουτ, ένα στο 15' και ένα στο 25'. Στην επανάληψη στο 58' ο Ελευθεριάδης είχε ένα πολύ καλό σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα και 2 λεπτά μετά έγινε αλλαγή με τον κόσμο της Παναχαϊκής να αποδοκιμάζει.

Στο 63' ο Απόλλων Πόντου είχε πολύ καλή στιγμή με χαμένο τετ-α-τετ του Χασομέρη. Στο 76' ο Κυβελίδης χειροκροτήθηκε από την εξέδρα καθώς είχε περάσει από τους Πατρινούς στο παρελθόν. Η τελευταία φάση ήταν στο 95' με διαγώνιο σουτ του Μουστακόπουλου που έδιωξε με γροθιές ο Λόπεθ.

Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος (54′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (59′ Φωτάκης), Πλέγας, Πολύχρονης, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (70′ Βασιλείου), Μωραΐτης και Φουρλάνος.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (93′ Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (75′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης και Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.