Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα πήραν αυτό που ήθελαν (Ρεπορτάζ και φωτογραφίες)

Σημαντικό "τρίποντο" στην τελευταία στροφή του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ, σημείωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων αντιμετωπίζοντ...

Σημαντικό "τρίποντο" στην τελευταία στροφή του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ, σημείωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων αντιμετωπίζοντας στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Απόλλωνα Αιγίου.
Με πολύ κόσμο στις εξέδρες και με αυξημένη θερμοκρασία, η ομάδα των Καλαβρύτων, μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή και ευτύχισε να προηγηθεί στο δεύτερο μόλις λεπτό, να σημειώσει ακόμα δυο τέρματα, να χάσει πέναλτι να χαλαρώσει και να δεχτεί δύο τέρματα από τους Αιγιώτες, καρδιοχτυπώντας για λίγα λεπτά τους φιλάθλους.
Με την νίκη αυτή τα Καλάβρυτα, ξεπέρασαν στην βαθμολογία τον Απόλλωνα και με τρεις βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες, καθαρίζει το φετινό πρωτάθλημα χωρίς κινδύνους.  
η ομορφότερη στιγμή του αγώνα

Ο αγώνας
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας για τα Καλάβρυτα. Στο δεύτερο μόλις λεπτό, δυνατό πλάγιο από δεξιά, με τον Τζόβολο να φέρνει την μπάλα στην μικρή περιοχή και τον Αλεξόπουλο να εκμεταλλεύεται αδράνεια των αμυντικών του Απόλλωνα και από κοντινή απόσταση να ανοίγει το σκορ. Από κει κει πέρα ακολούθησε απόλυτος έλεγχος του αγώνα από πλευράς Καλαβρύτων και στο 29΄ ο Δημόπουλος με ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, διπλασιάζοντας το σκορ για την ομάδα των Καλαβρύτων. Στο 33΄ήρθε η αποβολή του Τζόβολου με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε προηγηθεί πολύ αυστηρή πρώτη κίτρινη κάρτα στο 6΄μόλις λεπτό) και στο 36΄η αποβολή του παίκτη του Απόλλωνα Θεοδωρακόπουλου ο οποίος χτύπησε τον Αλεξόπουλο. 
Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε και πάλι δυνατά και είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 53΄ σημείωσε το τρίτο της τέρμα με ψύχραιμο πλασέ μέσα στην περιοχή από το Θ. Αναγνωστόπουλο. Στο 71΄ ο Κουτρουμάνης έκλεψε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο αντίπαλος αμυντικός τον ανέτρεψε, με το διαιτητή Τσιρογιάννης να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κουτρουμάνης με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.
Κάπου εκεί "έσβησαν" και οι μηχανές για τα Καλάβρυτα. Ο Αλεξόπουλος με πόνους στην μέση, ο Δ. Παπαδόπουλος με ενοχλήσεις στο πόδι και ο Θ. Αναγνωστόπουλος με εξάντληση από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, αντικαταστάθηκαν μαζί με τον Θ. Κουτρουμάνη. Ο Φάκος συνέχισε με πόνους στους προσαγωγούς και η ομάδα έχασε κάθε προσανατολισμό. Εκεί οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, βρήκαν κενά μείωσαν αρχικά στο 78΄, είχαν ένα δοκάρι στο 83΄και σημείωσαν άλλο ένα τέρμα στην εκπνοή (93') κάνοντας το τελικό 3-2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα:
➤Με την επίτευξη του πρώτου τέρματος στο 2΄λεπτό οι παίκτες ο σκόρερ Αλεξόπουλος μαζί με τους συμπαίκτες του, έτρεξαν προς την κερκίδα και αφιέρωσαν το γκολ στο Γενικό αρχηγό και Γραμματέα της ομάδας Θύμιου Φλογερά για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, δείχνοντας οτι η ομάδα είναι μια δεμένη οικογένεια και οι παίκτες αγαπούν και σέβονται όσους είναι πάντα δίπλα τους.
➤Δεύτερη συμμετοχή χθες για τον νεαρό Στέφανο Βελάνα.
➤Πολύς κόσμος χθες στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων με όλες τις ηλικίες να χειροκροτούν την ομάδα.
➤Καλός σε γενικές γραμμές ο Διαιτητής της αναμέτρησης είναι κ. Παναγιώτης Τσιρογιάννης και καλοί οι βοηθοί του κ.κ. Γιώργος Νούλας και Θανάσης Τσούρας. Πολύ αυστηρή η πρώτη κίτρινη κάρτα στο Τζόβολο μόλις στο 6΄λεπτό.  
➤Πολλοί οι διακριθέντες αλλά καλύτερος όλων ο Δημόπουλος που για ένα ακόμα παιχνίδι τα έδωσε όλα και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ. Πολύ καλός και ο Δ. Παπαδόπουλος που χθες ίσως έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και ο Γ. Αναγνωστόπουλος που βρισκόταν παντού. Πολλά μπράβο στον Φάκκο που "έσφιξε τα δόντια" και έβγαλε τον αγώνα αν και με πρόβλημα από το 75', αλλά και στο αρχηγό Νίκο Παπαγεωργίου που έγραψε χιλιόμετρα και ήταν παντού αν και με πρόβλημα στο τετρακέφαλο.    

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ 3-2: 2΄ Χρ. Αλεξόπουλος, 29΄ Δημόπουλος, 53΄ Θ.Αναγνωστόπουλος - 78΄ Θεοτοκάτος, 94΄ Tρακαδάς. Κόκκινες:33΄ Τζόβολος – 36΄ Θεοδωρακόπουλος. Χαμένο πέναλτι: 74΄ Κουτρουμάνης (απέκρουσε ο Χριστοδουλόπουλος).
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Τζόβολος, Χρ. Αλεξόπουλος (59΄ Μπαχάς), Παπαγεωργίου, Φάκος, Παπαδόπουλος (77΄ Βελάνας), Κουτρουμάνης (71΄ Κατεργάρης), Δημόπουλος, Μαρής, Γ. Αναγνωστόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος (64΄ Διον. Καλαμαράς).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ: Χριστοδουλόπουλος, Τσιάπι, Προδρομάκης, Γκέργκι, Μικές, Τρακαδάς, Λιακόπουλος (62΄ Διαμαντόπουλος), Ζάχο, Θεοτοκάτος, Ορούτσι (46΄ Λαμπρόπουλος), Θεοδωρακόπουλος
    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.