HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών - Το Πρόγραμμα

Στις 4-6 Μαΐου 2018 πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο CANYON στα Καλάβρυτα, με διεθνή συμμετοχή, το Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής ...

Στις 4-6 Μαΐου 2018 πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο CANYON στα Καλάβρυτα, με διεθνή συμμετοχή, το Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών.
Στο Συνέδριο αυτό συμμετέχουν διακεκριμένοι συνάδελφοι και συνεργάτες από πολλά Νοσοκομεία, συμβάλλοντας στο υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος.

Όπως σημειώνει ο Διευθυντής Χειρουργικής Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” και Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών dr Γεώργιος Ν. Ζωγράφος: 
"Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή σημαντικού αριθμού συναδέλφων Καλαβρυτινής καταγωγής αλλά και συναδέλφων που δραστηριοποιούνται σήμερα στην επαρχία μας.
Το συνέδριο πρέπει να γίνει ευκαιρία ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων αλλά και τόπος συνάντησης των ιατρών και των συνεργατών Καλαβρυτινής καταγωγής.
Επίσης για πρώτη φορά Καλαβρυτινοί επιστήμονες, πέραν της ιατρικής, παρουσιάζουν προτάσεις που αφορούν τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της πατρίδας μας.
Τα τελευταία χρόνια οργανώνεται από την Εταιρεία μας, με μεγάλη συμμετοχή, κοινωνικό πολυιατρείο στην επαρχία Καλαβρύτων με ειδικότητες που δεν είναι διαθέσιμες στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.
Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει στον χώρο του Συνεδρίου και στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων, επιλογή εθελοντών δοτών αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», ο οποίος συνεργάζεται για το σκοπό αυτό συστηματικά στην Αθήνα με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Τα Καλάβρυτα αποτελούν σημείο αναφοράς της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Επιπλέον, τα όμορφα φυσικά τοπία της περιοχής συνθέτουν ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό.
Επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας είναι να γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές επιστημονικός θεσμός με τη μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια.
Εκ μέρους της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση."

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.