Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η αδελφή του Εμίρη του Κατάρ, Sheikha Al-Mayassa

Στα Καλάβρυτα θα βρεθεί σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, η αδελφή του Εμίρη του Κατάρ, Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χ...

Στα Καλάβρυτα θα βρεθεί σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, η αδελφή του Εμίρη του Κατάρ, Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι  ( Αραβικά : الشيخ حمد بن خليفة آل ثاني ).
H Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι (γεννήθηκε το 1983) είναι η αδελφή του Εμίρη Κατάρ «s Εμίρης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι , και η κόρη του πατέρα Εμίρη της χώρας Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί και ο πρώην Πρώτη Κυρία Moza bint Nasser . Al-Mayassa ανακηρύχθηκε ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην τέχνη για ArtReview «Power s 100, και σε εμφανές σημείο εμφανίζεται στο Time 100 ,  και το Forbes» 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου. Ο Al-Mayassa χρησιμεύει ως πρόεδρος των μουσείων του Κατάρ και αναφέρθηκε από το Bloombergότι ο ετήσιος προϋπολογισμός απόκτησης για λογαριασμό της οργάνωσης εκτιμάται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Al Mayassa λέγεται ότι αγόρασε το πιο ακριβό ζωγραφικής στον κόσμο, ο Paul Gauguin «s Όταν Θα με παντρευτείς; το 2015 για $ 300 εκατομμύρια, Σεζάν «s την κάρτα παίκτες το 2012 για 250 εκατομμύρια $, καθώς και Μαρκ Ρόθκο » s White Center (κίτρινο, ροζ και λεβάντα για Rose) , το 2007 για 70 εκατομμύρια $, ένα Damien Hirst υπουργικό συμβούλιο χάπι για 20 εκατομμύρια δολάρια και έργα του Jeff Koons , του Andy Warhol , του Roy Lichtenstein και του Francis Bacon . Έχει διοργανώσει μεγάλες εκθέσεις στο Κατάρ με τον Takashi Murakami , τον Richard Serra και τονDamien Hirst .
Ο Χαμάντ κατέλαβε την εξουσία σε ένα πραξικόπημα χωρίς αίμα το 1995. Κατά τη διάρκεια της 18ετούς διακυβέρνησής του, η παραγωγή φυσικού αερίου στο Κατάρ ανήλθε σε 77 εκατομμύρια τόνους, καθιστώντας το Κατάρ την πλουσιότερη χώρα ανά τον κόσμο με κατά κεφαλήν μέσο εισόδημα στη χώρα US $ 86,440 έτος ανά άτομο. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, πολλές αθλητικές και διπλωματικά γεγονότα έλαβαν χώρα στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένων των Ασιατικών Αγώνων 2006 , 2012 Κλιματικής Αλλαγής Διάσκεψη του ΟΗΕ , συμφωνία της Ντόχα , συμφωνία Φατάχ-Χαμάς Ντόχα , και αποφασίστηκε ότι το 2022 FIFA World Cup ήταν να να κρατηθούν στη χώρα. Δημιούργησε την Αρχή Επενδύσεων του Κατάρ. μέχρι το 2013, είχε επενδύσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, κυρίως στο The Shard , στην Barclays Bank , στο Αεροδρόμιο Heathrow , στο Harrods , στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην Volkswagen, στη Siemens και στην Royal Dutch Shell . 

Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Χαμάντ, το Κατάρ φιλοξένησε δύο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις. Επίσης παρέμεινε κοντά με τη Χαμάς και το Ιράν . Υποστήριξε και χρηματοδότησε τα ανταρτικά κινήματα, ιδιαίτερα στη Λιβύη και τη Συρία κατά την αραβική άνοιξη , διατηρώντας παράλληλα την πολιτική σταθερότητα στο σπίτι. Ο Σέιχ δημιούργησε την ομάδα μέσων ενημέρωσης Al Jazeera , μέσω της οποίας διατήρησε την επιρροή του στον αραβικό κόσμο . Επίσης, έπαιξε ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και των Ταλιμπάν .  Τον Ιούνιο του 2013, ο Χαμάντ, σε σύντομη τηλεοπτική διεύθυνση, ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει την εξουσία στον τέταρτο γιο του, Τamim bin Hamad Al Thani .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.