Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Σύσκεψη φορέων υπό του Δημάρχου για τα έργα ανάπλασης

Με πρωτοβουλία Δήμαρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, -όπως είχε ανακοινώσει στο χορό του Συλλόγου Αποδήμων Πλανητεριωτών, τον περασμένο Φεβρου...

Με πρωτοβουλία Δήμαρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, -όπως είχε ανακοινώσει στο χορό του Συλλόγου Αποδήμων Πλανητεριωτών, τον περασμένο Φεβρουάριο-, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη - αυτοψία στους υπό ανάπλαση και αποκατάσταση, χώρους της Ένωσης Μύλων και Υδροτριβών Πλανητέρου, στη θέση «μαυρονέρι», του πλατανοδάσους Πλανητέρου και στη συνέχεια πολύωρη σύσκεψη, στο δημοτικό κτίριο-κοινοτικό κατάστημα της κοινότητας Πλανητέρου. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκος Παπαθεοδώρου, ο Γενικός Διευθυντής Δασών, ο Διευθυντής Δασών και συνεργάτες τους δασολόγοι, κ.κ. Ν.Μπακουλόπουλος, Γ.Παναγιωτόπουλος και Χρ. Δημόπουλος, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης, καθηγητής Γρηγόρης Ιατρού,η διευθύντρια, Ελένη Κουμούτσου και στελέχη αυτού, η δασάρχης Καλαβρύτων, Ελένη Λιανίδου, ο διευθυντής Λεωνίδας Καράμπελας και αρμόδιοι υπάλληλοι της πολεοδομίας Αιγίου, τμηματάρχες της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Μύλων και Υδροτριβών Ηρώδης Μητσόπουλος και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας, Β.Καρράς, ο βοηθός δημάρχου και μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Ν.Μαγκαφάς, ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Λεωνίδας Σπυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της κοινότητας Πλανητέρου, Απόστολος Παπαϊωάννου, μελετητές μηχανικοί και δασολόγος της Ένωσης.
Κατά την αυτοψία και τη σύσκεψη, εκφράστηκαν οι θέσεις της Ένωσης και όλων των αρμοδίων υπηρεσιών, έγινε διάλογος, ανταλλάχθηκαν απόψεις και εξετάστηκαν τρόποι, ώστε με πιστή τήρηση της νομιμότητας, με την προστασία του απαράμιλλου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής και χωρίς επιπλέον της υφισταμένης, από ετών, δόμησης, να προχωρήσουν, η μελέτη και τα έργα ανάπλασης και αποκατάστασης του τοπίου, που έχει μελετήσει η Ένωση Μύλων και Υδροτριβών Πλανητέρου, για την ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής, ώστε, αυτή να αποκτήσει την αξία, την αίγλη και την επισκεψιμότητα, που είχε προ ετών.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.