HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμβόλαιο θανάτου στους Αγίους Αναργύρους - "Γάζωσαν" άνθρωπο της νύχτας

Συναγερμός σήμανε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην Αστυνομία ύστερα από μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητό το...

Συναγερμός σήμανε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην Αστυνομία ύστερα από μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για γνωστό μπράβο που συμμετείχε στην ομάδα του Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το σχολείο του παιδιού του, τον Μάιο του 2017. Ο 44χρονος που είναι γνωστός και ως «Μπου» ή «Μπούμπι» συμμετείχε στην ίδια ομάδα με τον επίσης γνωστό ως «Καράφλα», που ήθελαν να κυριαρχήσουν στην περιοχή του Πειραιά.

Φαίνεται να είχαν μεγάλη αντιπαλότητα με την ομάδα του Χαϊδαρίου, κυρίως τον Παναγιώτη Βλαστό, αλλά και κατ’ επέκταση με τον Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης στις 17 Ιανουαρίου 2018, έξω από το γραφείο του στο Χαϊδάρι και μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως και το σημερινό θύμα αυτού του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ των αντιπάλων ομάδων της νύχτας.

Άγνωστοι δράστες φαίνεται του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν ανοίγοντας καταιγισμό πυρών εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Στην περιοχή έχει σπεύσει και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστώσει τις συνθήκες της επίθεσης και να πάρει καταθέσεις από τυχόν μάρτυρες. Στο σημείο έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Η διαδρομή του 44χρονου «Μπου» ή «Μπούμπι» που έπεσε θύμα αυτού του νέου συμβολαίου όπως όλα δείχνουν, είναι μεγάλη στο έγκλημα, ενώ λίγους μήνες πριν την εκτέλεση του Γρίβα, εκείνος και ο «Καράφλας» έπεσαν θύματα απόπειρας δολοφονιών. Αυτοί την φορά οι «διώκτες» του επέστρεψαν.

Το παρελθόν του γεμάτο από ληστείες και εκβιασμούς, ενώ το όνομα του «Μπου» είχε συμπεριληφθεί στην μεγάλη δικογραφία του 2011 με τα 217 ονόματα της νύχτας από την «Greek Mafia» και τις όμορες και αντίπαλες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.