HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΣΡ: Στο παρά πέντε των ανακοινώσεων για τις τηλεοπτικές άδειες

Στις 12.00 το μεσημέρι συνεδριάζουν τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αν όχι αργά το απόγ...

Στις 12.00 το μεσημέρι συνεδριάζουν τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αν όχι αργά το απόγευμα, ίσως το αργότερο την Τετάρτη θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις σε σχέση με τα ονόματα των υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Όπως όλα δείχνουν ο έλεγχος των φακέλων των έξι υποψηφίων (ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, Star, Alpha, Epsilon,Τηλεοπτική Ελληνική) ολοκληρώνεται και πλέον τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα πρέπει να δώσουν τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα προκειμένου ο διαγωνισμός να μπει στην επόμενη φάση του, δηλαδή της χρονικής περιόδου όπου οι υποψήφιοι θα έχουν το δικαίωμα υποβολής εντάσεως έναντι των συνυποψηφίων τους.
Εκτός απροόπτου, δηλαδή σοβαρών ελλείψεων ή παραβάσεων των κανόνων με βάση τα στοιχεία των φακέλων τους, οι έξι θα πρέπει μετά το πέρας αυτών των διαδικασιών να προχωρήσουν στην καταβολή του ποσού των 3,5 εκ. ευρώ, σε πρώτη φάση.
Στη συνέχεια και για τα επόμενα εννέα χρόνια θα πρέπει να καταβάλλεται το ίδιο ποσό μέχρις ότου συμπληρωθεί το συνολικό ποσό τιμήματος της άδειας που είναι τα 35εκ. ευρώ.
Φυσικά εκτός από τις ανακοινώσεις του ΕΣΡ, αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Μαΐου, αναμένεται να συνεδριάσει το ΣΤΕ προκειμένου να εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού τον οποίο ζητούν να κηρυχθεί άκυρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.