HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 20/04/2018 και ώρα 22:00 στην αίθουσα Θαν...

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 20/04/2018 και ώρα 22:00 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενημέρωσε το τοπικό συμβούλιο για τα εξής θέματα:
1. Ευχαρίστησε την πυροσβεστική υπηρεσία Καλαβρύτων για την άμεση και αποτελεσματική κατάσβεση της φωτιάς στην θέση « νησί », μια πυρκαγιά που θα μπορούσε να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις, καταστροφικές για το φυτικό και το ζωικό κεφάλαιο. 
2. Την απαράδεκτη εμμονή των υπευθύνων του « ιδρύματος» που στερούν από την Κοινότητα την στέγαση της και την λειτουργία της. 
3. Με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου:
α. Καθαρίστηκαν από τα χορτάρια: το Κοιμητήριο, τα πάρκα, και η πλατεία
β. Ολοκληρώθηκε ο ηλεκτροφωτισμός της πλατείας του Αγίου Γεωργίου
γ. Η βιβλιοθήκη του χωριού εμπλουτίστηκε με ποιοτικά βιβλία, προσφορά των κ.κ Μαρίας Φ. Μπελδεκου και Παρασκευής Κων. Ζάγκα, και ελπίζουμε στην συνέχεια της συνεργασίας μας
δ. Εγράφησαν τα ονόματα των πεσόντων στο μνημείο από τον κ. Βαγγέλη Η. Δαραβέλα
ε. Παρεδόθη εν όψει εορτών του Πάσχα υλική βοήθεια στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων των Καλαβρύτων. 
4. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Καρρά ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση του δρόμου προς την δεξαμενή. Το έργο εκτελέστηκε για μια ακόμα φορά από τον κ. Νίκο Θ. Κολλιόπουλο και Χρήστο Π. Δρούλια, αλλά συνοδεύτηκε από την απουσία της γειτονιάς, με « ελάχιστη » εξαίρεση τον κ. Νίκο Π. Δαραβέλα. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν: 
1. Αίτηση της Ευγενίας Γ. Κατσή για την διαμόρφωση του χώρου εισόδου της κατοικίας της ( απόφαση Νο 57/2018 ). Το αίτημα έγινε αποδεκτό από το τοπικό συμβούλιο, αλλά με την πλήρη εποπτεία από τον Τ. Σ. κ. Θανάση Σβίγγο για την εκτέλεση του έργου.
2. Βελτίωση της περίφραξης του γηπέδου ( απόφαση Νο 58/2018 ). Το Τ.Σ. αποφάσισε όπως καταργηθεί η υπάρχουσα περίφραξη ως επικίνδυνη για την πρόκληση ατυχήματος την ώρα του παιχνιδιού των παιδιών, και την αντικατάστασή της με νέα περισσότερο ασφαλή. 
Ο Πρόεδρος Το μέλος
Ιωάννης Ροδάκης
Κοντογιάννης Σοφοκλής Σβίγγος Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.