HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ορατότης... μηδέν λόγω της σκόνης

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων σύμφωνα με το οποίο στην Δυτική Ελλάδα στον πατραϊκό και στο Ιόνι...

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων σύμφωνα με το οποίο στην Δυτική Ελλάδα στον πατραϊκό και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ακραία καιρικά φαινόμενα, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Επίσης στην περιοχή αναμένονται  τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδευτούν από λασποβροχή, ενώ έντονο θα είναι το φαινόμενο της μεταφοράς σκόνης. Οι άνεμοι στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας θα πνέουν ανατολικοί έως και 8 μποφόρ, τοπικά στην Αχαΐα την Ηλεία την Αιτωλοακαρνανία η ορατότητα ιδιαίτερα τις Πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη .

Σύμφωνα πάντα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία οι ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στις μετακινήσεις τους, λόγω της μεταφοράς σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια της χώρας .

Συγκεκριμένα στα νησιά του Ιονίου στην Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο για σήμερα αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες ενώ θα υπάρξει και πρόσκαιρα το πρωί τοπική βροχή .Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 έως και 8 μποφόρ νότια νοτιοανατολικοί Ανατολικοί και η θερμοκρασία στην πόλη της Πάτρας θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.