HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκποιείται ο ημιτελής ξενώνας στα Καστριά - Η προκήρυξη

Δηµόσιο, πλειοδοτικό διαγωνισµό µε γραπτές προσφορές και συνεχίσεως τούτου µε προφορικές, για την εκποίηση του ακινήτου (ηµιτελούς ξενών...

Δηµόσιο, πλειοδοτικό διαγωνισµό µε γραπτές προσφορές και συνεχίσεως τούτου µε προφορικές, για την εκποίηση του ακινήτου (ηµιτελούς ξενώνα μετά οικοπέδου), που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καστριών της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δ. Καλαβρύτων της Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκηρύσσει η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ
Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί στο Γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ στα Καστριά Αχαΐας, ενώπιον της αρµόδιας επιτροπής, την 24-05-2018, ημέρα Πέµπτη και ώρα από: 13:00 µµ έως : 14:00µμ.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης) ορίζεται το ποσόν των (΄164.000,00)
Η εγγύηση συμµετοχής ορίζεται σε ποσοστό 10% επί του ελαχίστου ορίου
της πρώτης προσφοράς, δηλ. (΄16.400,00)
Πληροφορίες και αντίγραφα της αναλυτικής διακήρυξης του διαγωνισµού µε τους όρους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρέχονται καθημερινά από το γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - «ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» στη Διεύθυνση: Καστριά Αχαΐας, ώρες από 09:00 έως 17:00 και στα τηλέφωνα 2692031001 & 2692031588.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.