Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λευκωσία: Για ένα χρηματοκιβώτιο που δεν υπήρχε σκότωσαν το ζευγάρι

Την απολογία του τετάρτου υπόπτου έθεσε χθες υπόψη του Δικαστηρίου η Αστυνομία προκειμένου να εξασφαλίσει διάταγμα κράτησης του 22χρονου ...

Την απολογία του τετάρτου υπόπτου έθεσε χθες υπόψη του Δικαστηρίου η Αστυνομία προκειμένου να εξασφαλίσει διάταγμα κράτησης του 22χρονου ο οποίος φέρεται να ήταν το πρόσωπο που συνόδευσε τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή το μοιραίο βράδυ της 18ης Απριλίου στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου, δείχνουν να κλείνουν τα περισσότερα κενά στη διερεύνηση του ειδεχθούς εγκλήματος.
Ως το άτομο που διέπραξε τους φόνους υπέδειξε ο 22χρονος τον 33χρονο Λ. Τζιωνή, ενώ η 21χρονη συμβία του Τζιωνή Σάρα Σιάνς κατέθεσε ότι ο 22χρονος είχε περάσει στο πρόσωπό του ένα σάλι, το οποίο η ίδια του είχε δώσει. Βάσει της μαρτυρίας της 21χρονης, η ίδια και ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, παρέμειναν σπίτι περιμένοντας τηλεφώνημα για να μεταβούν να παραλάβουν τα κλοπιμαία, τα οποία αναμενόταν να ήταν ένα χρηματοκιβώτιο.
Ο Τζιωνής φέρεται να τους προειδοποίησε κατά την προετοιμασία της ληστείας ότι μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσει το ζευγάρι.
Νέα στοιχεία στην υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο ήρθαν στο φως χθες, όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο 22χρονος ύποπτος.
Ο 22χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ο κουκουλοφόρος που μπήκε στο σπίτι όταν ο 33χρονος ανάγκασε τον 15χρονο γιο των θυμάτων να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι όταν ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο των θυμάτων, είδε το ζεύγος νεκρό.
Χθες το απόγευμα μετά από γραπτή ομολογία του 22χρονου η Αστυνομία τον οδήγησε στη σκηνή του εγκλήματος και υπέδειξε ορισμένα σημεία που αφορούν τον δικό του ρόλο.
Διαφορετικές καταθέσεις
Αυτό έγινε στην προσπάθεια ενίσχυσης της δικής του μαρτυρίας σε σχέση πάντα με τα όσα αναφέρει ο 33χρονος.
Ο 22χρονος υπέδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον τρόπο που εισήλθε στο σπίτι και στη συνέχεια οδήγησε τους ανακριτές στο υπνοδωμάτιο όπου βρίσκονταν τα δύο θύματα, καθώς και άλλους χώρους στο σπίτι όπου είχαν κινηθεί μαζί με τον 33χρονο.
Οι ανακριτές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 22χρονου μετά την ανάκριση της συμβίας του 33χρονου, η οποία ανέφερε ότι στις 18 Απριλίου συναντήθηκε με τους άλλους τρεις συλληφθέντες – τον συμβίο της, τον ετεροθαλή αδερφό του και τον 22χρονο – για να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο.
Ο 33χρονος είχε πει στην ίδια και στον ετεροθαλή αδελφό του να μείνουν σπίτι και να αναμένουν ειδοποίησή του ώστε να μεταβούν στον χώρο για να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο. Η συλληφθείσα ανέφερε στους ανακριτές ότι ο συμβίος της τους είχε πει πως εάν χρειαζόταν, θα σκότωνε.
Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 22χρονου κατασχέθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια, που θεωρείται ότι είναι αυτά που φορούσε όταν μπήκε στο σπίτι των θυμάτων.
Παράλληλα, αναζητούνται τα κλοπιμαία, όπως το πορτοφόλι του Χατζηγεωργίου και η κουκούλα που ο 22χρονος φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.