HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αναζητείται για να συλληφθεί, ένας 33χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, διότι χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Σύλληψη τριών  αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 29, 29 και 28 ετών, καθώς και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.