Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.300 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στα Βραχναϊικα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ...

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στα Βραχναϊικα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 25 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε δυο οικίες του 25χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν τα εξής :

•       Μια νάιλον συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους 833 γραμμαρίων,
•       Ένα πλαστικό κουτί (τάπερ), που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 478 γραμμαρίων,
•       Ένα φιξάκι με κάνναβη, βάρους τριών γραμμαρίων.


Επίσης, κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των 1.055 ευρώ, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα,  τα οποία χρησιμοποιούνταν ως μέσα διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.