HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το fair play των Καλαβρύτων κάνει το γύρο του διαδικτύου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το fair play της ομάδας των Καλαβρύτων στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο το Σκεπαστό που έληξε με 1-0. Στο ...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το fair play της ομάδας των Καλαβρύτων στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο το Σκεπαστό που έληξε με 1-0.
Στο 64' λεπτό τα Καλάβρυτα κέρδισαν πέναλτι και εκτέλεσε ο Θόδωρος Αναναγνωστόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Σκεπαστού, Κώστας Παπαδημητρόπουλος έκανε 4 βήματα  και απέκρουσε.
Ο διαιτητής Βαβίλης έδωσε επανάληψη, επειδή ο τερματοφύλακας κινήθηκε πριν την εκτέλεση.
Οι διαμαρτυρίες των παικτών του Σκεπαστού ήταν έντονες με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο ποδοσφαιριστής Μάκης Βραχλιώτης.
Στην επανάληψη της εκτέλεσης του πέναλτι ο παίκτης των τυπικά γηπεδούχων, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος έστειλε την μπάλα εσκεμμένα άουτ.
Η κίνηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν αξιέπαινη, ανέδειξε το «ευ αγωνίζεσθε» και πάει το τοπικό ποδόσφαιρο μπροστά και δίκαι η ομάδα των Καλαβρύτων και ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο fair play. Αξίζουν δε πολλά μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την αγωνιστική τους παρουσία τον "καλόν αγώνα" που έδωσαν.  

H ανακοίνωση της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που την συνοδεύει και σχετικό βίντεο έχει ως εξώς:
Η φάση του 64΄ λεπτού που δικαιώνει τον διαιτητή Βαβίλη να δώσει επανάληψη στο πέναλτι. Στην επανάληψη της εκτέλεσης του πέναλτι ο παίκτης της ομάδας μας Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος έστειλε την μπάλα εσκεμμένα άουτ μη θέλοντας να επικρατήσει η ομάδα μας με μια φάση που προκάλεσε αντιδράσεις αν και μας δικαίωνε η απόφαση του διαιτητή. Το γκολ τελικά ήρθε λίγο αργότερα με μια εξαιρετική λόμπα του Θ. Κουτρουμάνη που "κρέμασε" τον Παπαδημητρόπουλο.
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη και το «ευ αγωνίζεσθε». Πολλά μπράβο και στις δυο ομάδες για την αγωνιστική τους παρουσία.
Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.