HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Σε δημοπρασία το έργο επέκτασης και στήριξης στο γεφύρι του Σειραίου

Στη δημοσιότητα έδωσε η δημοτική αρχή των Καλαβρύτων τα σχέδιά για το έργο της επέκτασης και ενίσχυσης του καταστρώματος στη γέφυρα το...

Στη δημοσιότητα έδωσε η δημοτική αρχή των Καλαβρύτων τα σχέδιά για το έργο της επέκτασης και ενίσχυσης του καταστρώματος στη γέφυρα του ποταμού Σειραίου μέσω του οποίου γίνεται η πρόσβαση από τα Ανω Τριπόταμα, προς οικισμούς στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αροάνειας. Σύμφωνα με το σχετικό διαγωνισμό, το έργο αξίας 46.000 ευρώ θα δημοπρατηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Μαρτίου με πρόβλεψη για νέα θεμελίωση και στατική ενίσχυση της γέφυρας προκειμένου να «αντέξει» τη διέλευση οχημάτων και τη μεταφορά εμπορευμάτων.
Ο ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου, μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, θα είναι έξι μήνες. Για το έργο της γέφυρας του Σειραίου ποταμού, υποβλήθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων αίτημα προς τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, ο οποίος το αποδέχθηκε και με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξανδρος Χαρίτσης τον περασμένο Οκτώβριο. 
Οι εργασίες που προβλέπονται στη μελέτη, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν, διαπλάτυνση τριών (3) μέτρων (1,5 σε κάθε πλευρά της γέφυρας), νέο ασφαλτοτάπητα και προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.