HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Μαχαίρια, παράνομα υποδήματα και ληστείες

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου με τίτλο 17-03-2018 : Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 18χρονου αλλοδαπού στο Αίγιο, σας ενημερ...

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου με τίτλο 17-03-2018 : Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 18χρονου αλλοδαπού στο Αίγιο, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών συνελήφθη ,χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος  Αιγιαλείας,  ο 36χρονος δράστης.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 36χρονος ενεργώντας από κοινού με συνεργούς του, που αναζητούνται, με το πρόσχημα ότι έψαχναν το σπίτι φιλικού τους προσώπου, μετέβησαν σε παράπηγμα όπου διέμενε 18χρονος αλλοδαπός στο Αίγιο, όπου αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπόλοιπων συνεργών του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παρεμπόριο
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 36χρονος υπήκοος Σενεγάλης,  διότι διέθετε προς πώληση, χωρίς άδειας αρμόδιας αρχής, (16) ζευγάρια υποδημάτων  τα οποία δεν συνοδεύονταν από νόμιμα παραστατικά.
Τα υποδήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και θα καταστραφούν, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 36χρονος  ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, από τσάντα ημεδαπής, που βρίσκονταν ως πελάτης μέσα σε κατάστημα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τύπου πεταλούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.