Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων

Με πολύ κέφι, πολύ χορό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιηθηκε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, το Σάββατο, 3 Μαρτίου 20...

Με πολύ κέφι, πολύ χορό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιηθηκε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας "Στύγα", ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Αλέξης Λεχουρίτης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου οργάνωσαν μια εξαιρετική βραδιά με το κέφι να κρατά μέχρις τις πρωινές ώρες. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κος Αρμπής, ο Προεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κος Βαρβιτσιώτης και μέλη του Δ.Σ.της ομάδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Φλογεράς, Πρόεδρος του Α.Ο.Σκεπαστού κος Ντόκος και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματα Λος Ερμείδης,  ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων κος Σπυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής κος Κυριαζής και πολλοί άλλοι.
.    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.