HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττες για Καλάβρυτα και Σκεπαστό

Μετά από ένα σερί επιτυχών αποτελεσμάτων με 3 νίκες και δυο ισοπαλίες, ήρθε η ήττα για τα Καλάβρυτα στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το...

Μετά από ένα σερί επιτυχών αποτελεσμάτων με 3 νίκες και δυο ισοπαλίες, ήρθε η ήττα για τα Καλάβρυτα στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το τρίτο της βαθμολογίας Δρέπανο. Τα Καλάβρυτα που  έπαιξαν δυνατά και ανοιχτά, είχαν την ατυχία να έχουν δυο τραυματισμούς με σοβαρότερο αυτόν του Διονύση Καλαμαρά που στο 16΄ τραυματίστηκε στο σαγόνι με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Νοσοκομέιο του Ρίου και να του γίνουν ράμματα.  
ΑΕ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 4-2: 11’ 21’ Καρβούνης, 30’ 38’ Παπαδιονυσίου – 43’ Τζόβολος 73’, Κουτρουμάνης.
ΑΕ ΔΡΕΠΑΝΟΥ: Αναγνωστόπουλος, Χριστόπουλος, Σανδραβέλης,
Νταλαμάρας (66’ Πετρόπουλος), Αβούρης (72’ Μαραθεύτης), Αγγελόπουλος, Χαρακίδας, Καρβούνης, Αναγνώστου (58’ Καττές), Παπαδιονυσίου Φραντζής (81’ Καρέλας).
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Καλαμαράς (16’ λ.τ. Αλεξόπουλος), Μπαχάς, Φάκος, Τζόβολος, Παπαδόπουλος (66’Κατεργάρης), Κουτρουμάνης, Δημόπουλος Μαρής (30’ Γ. Αναγνωστόπουλος), Θ. Αναγνωστόπουλος, Καμπεράι (73’ Κοντογιώργης).

ΣΚΕΠΑΣΤΟ - ΑΡΓΥΡΑ 0-1
Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία για το Σκεπαστό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Αργυρά Πατρών. Έπαιξε καλά είχε δοκάρι (Τζόβολος 82΄) αλλά ένα γκολ του Φερτάκη έκρινε τον αγώνα υπέρ των φιλοξενουμένων 
ΣΚΕΠΑΣΤΟ - ΑΡΓΥΡΑ 0-1: 74΄ Φερτάκης.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Παπαδημητρόπουλος, Κ. Τραγότσαλος, Ντόκος, Παπαβραμόπουλος, Τζόβολος, Κανελλόπουλος, Καράμπελας, Απ. Τζήκας, Aγγ. Mπαρκλέσιας, Παρίσης, Αχμετάι.
ΑΡΓΥΡΑ: Μαυρογιάννης, Θ. Παπανικολάου, Τζουγανάτος, Κώνστας, Διαμαντόπουλος, Π. Παπανικολάου, Ασημακόπουλος (85΄ Σταύρου), Μπαντούνας, Παπαζαφείρης, Κουτσούκης, Φερτάκης.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
  • Ακράτα – Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-1 (38΄ Μπαλής)
  • Φλόγα Ροδιάς – Αχιλλέας Καμαρών 4-0 (9΄ Μηλάτος, 24΄ Κλάϊντι, 36΄ Κατσαούνης, 75΄ Ανδρ. Λιακόπουλος)
  • Αστέρας Τέμενης – Απόλλων Αιγίου 0-2 (61΄ Λιακόπουλος, 87΄ Θεοδωρακόπουλος)
  • Ζήρια/ΤΑΔ’93 – Αναγέννηση/Αίας 3-1 (55΄ Τέρπος, 70΄, 74΄ Ανδριώτης / 64΄ Σκούτας)
  • Θύελλα Αιγείρας – Κεραυνός 2016 1-2 (82΄ Κλουκίνας / 16΄ Στάμος, 52΄ πεν. Ρουντζαμάνης)
  • Φοίνικας Σαλμενίκου – Διακοπτό 1-0 (12΄ Μπενέτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.