Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΟΞΟΛΟΓΊΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑΣ - ΦΩΤΟ

Λαμπρός ήταν ο σημερινός εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο φυσικό χωρο όπου ξεκίνησε η επανάσταση.Τόσο στην πανη...

Λαμπρός ήταν ο σημερινός εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο φυσικό χωρο όπου ξεκίνησε η επανάσταση.Τόσο στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ιρά Μονή όσο και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν με την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών από την θεατρική ομάδα "Πάνος Μίχος" και παρά τον βροχερό καιρό, η παρουσία του κόσμου απ όλα τα μέρη της Ελλάδας ήταν εντυπωσιακή.
Στις εκδηλώσεις, την Κυβέρνηση θα εκπροσώπησε ο  Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών Βασίλης Μαγκλάρας. Την Ν.Δ. θα εκπροσωπήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας. Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος. Παραβρέθηκε ακόμα ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ. κος Κατσανιώτης, ο τέως Υπουργός κος Ζαΐμης, πρόεδροι συλλόγων, φορέων σωμάτων ασφαλείας, στρατού και πολλοί άλλοι.
Της Δοξολογίας προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δτ Δημήτριος Σταθακόπουλος. Της Δοξολογίας προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο εθνικό ηρώο παλιγγενεσίας.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.