Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο στοιχείο «βόμβα» στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών!

Στοιχείο "βόμβα" στο θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις κλειστές φυλακές της Ανδριανούπολης. Σύμφωνα...

Στοιχείο "βόμβα" στο θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις κλειστές φυλακές της Ανδριανούπολης. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, το τηλεφώνημα που πραγματοποίησαν μετά τη σύλληψη τους διήρκησε πάνω από δεκαπέντε λεπτά. 
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι η διάρκεια του τηλεφωνήματος είναι ενδεικτική των διαπραγματεύσεων που έγιναν προκειμένου να λήξει επιτόπου το περιστατικό. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το τηλεφώνημα προς τη μονάδα δεν έγινε από την υπηρεσιακή σύνδεση άλλα από ένα από τα δυο προσωπικά τηλέφωνα. 
Σε κάθε περίπτωση όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι ελληνικές αρχές, θα διερευνήσουν κάθε στοιχείο και από το οπτικοακουστικό υλικό που πιθανώς υπάρχει από τις κάμερες που κάνουν live streaming από την περιοχή. 
από: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.