Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Οδηγούσε μεθυσμένος και δεν είχε και... δίπλωμα

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 58χρο...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για μη καταβολή εισφορών.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.