Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Μάρτιος θα κρίνει πολλά για την άνοδο

Ο Μάρτιος μπορεί να αποδειχθεί ο πιο κρίσιμος μήνας για την Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα. Θα δώσει πέντε παιχνίδια σημαντικά παιχνίδια...

Ο Μάρτιος μπορεί να αποδειχθεί ο πιο κρίσιμος μήνας για την Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα. Θα δώσει πέντε παιχνίδια σημαντικά παιχνίδια, δυο εντός και τρία εκτός που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την υπόθεση άνοδος.

Ξεκινάει την Κυριακή με εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα και ακολουθούν δυο παιχνίδια στην Κρήτη, την Πέμπτη 8 Μαρτίου με Εργοτέλη και την Τρίτη 13 Μαρτίου με Χανιά/Κισσαμικό. Την Κυριακή 18 Μαρτίου έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο και αήττητο Άρη και στις 25 Μαρτίου η Παναχαϊκή θα πάει στην Δράμα να παίξει με την Δόξα μια εβδομάδα πριν την  Κυριακή των Βαΐων όπου θα υποδεχθεί στην Πάτρα τον ΟΦΗ.

 Ίσως τα επόμενα έξι παιχνίδια να αποδειχθούν τα πιο σημαντικά όλης της χρονιάς και σε μεγάλο ποσοστό η Παναχαϊκή θα παίξει τα ρέστα της για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.