Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι οικοδόμοι

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η γενική συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών. Ο Πρόεδρος ...

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η γενική συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου, Αγγελόπουλος Δημήτρης, στην εισήγηση του αναφέρθηκε στις δράσεις του Συνδικάτου το προηγούμενο διάστημα, τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και πάνω σ' αυτά ανέπτυξε το πλαίσιο πάλης μπροστά στην απεργία στις 14 Μάρτη.
"Η υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, οι αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, η αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με επίκεντρο τις λαικές ανάγκες, η προστασία των ανέργων είναι ζητήματα που μπαίνουν στο επίκεντρο μπροστά στην απεργία. Επίσης επισήμανε την διεκδίκηση για την αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.
Στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν οι συνάδελφοι έδωσαν το στίγμα για την επιτυχία της απεργίας και της συγκέντρωσης στις 14 Μάρτη στις 11.00 το πρωί μπροστά στο εργατικό κέντρο Πάτρας (Πλ. Όλγας)", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.