Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Διανομή τροφίμων και προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ.

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγ...


Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και έχει εγκριθεί η αίτησή τους.  Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστική Βοήθεια και Βασική Υλική Συνδρομή - ΤΕΒΑ". Τα νοικοκυριά των ωφελούμενων δικαιούχων στον Δήμο Καλαβρύτων  ανέρχονται στα 180.
Η διανομή ξεκίνησε από την Τετάρτη 28/03/2018 και ολοκληρώνεται Παρασκευή 30/03/2018. Για τις Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων και Κλειτορίας πραγματοποιείται στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων από τις 9:00 π.μ. έως  τη 13:00 μ.μ.
Για τη Δημοτική Ενότητα Αροανίας τα τρόφιμα διανέμονται στο Δημαρχείο Αροανίας (στα Τριπόταμα), και για την Δημοτική Ενότητα Παΐων στο Δημαρχείο Παΐων από τους υπαλλήλους του Δήμου. 
Οι δικαιούχοι, λόγω του όγκου των προϊόντων, θα πρέπει να προβλέψουν  για την μεταφορά τους.
Τα είδη, τα οποία διανέμονται, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας, είναι τα εξής: Μοσχάρι, Χοιρινό, Μήλα, Πορτοκάλια, Ακτινίδια, Πατάτες, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Πελτές Ντομάτας, Φακές, Σαμπουάν, Οδοντόκρεμα, Σκόνη Πλυντηρίου και Καθαριστικό Γενικής Χρήσης.
Επισημαίνεται, ακόμα, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, που δεν κλήθηκαν από τις δημοτικές ενότητες για να παραλάβουν τρόφιμα και επιθυμούν να λάβουν στην επόμενη διανομή, μπορούν να προσέλθουν, είτε στο Δημαρχείο του Δήμου Καλαβρύτων, είτε στο Κέντρο Κοινότητας,  που στεγάζεται στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων, ώστε να υποβάλουν αίτηση.
Για περισσότερες πληροφορίες,  οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τον βοηθό Δημάρχου και υπεύθυνο του Προγράμματος, κ. Νικόλαο Μαγκαφά, (τηλ. 2692360404), τον κ. Γιώργο Πετρόπουλο, υπάλληλο του Δήμου Καλαβρύτων (τηλ. 2692360436) και τις Κοινωνικούς Λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας, κ.κ. Γεωργία Σταμπολτά και Βασιλική Φλωράτου (τηλ. 2692022276).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.