HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«ΩΡΑ» για δράση με τα παιδιά των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων

M ε σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, τα παιδιά της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων, έγιναν  «μία αλυσίδα» συμμετέχοντας στην Εβδομάδα Κο...

Mε σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, τα παιδιά της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων, έγιναν «μία αλυσίδα» συμμετέχοντας στην Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που διοργανώνει σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και στην δράση που διοργάνωσε στα Καλάβρυτα η εφημερίδα «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
Τα παιδιά της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων με... κασμάδες και φτυάρια, φύτευαν καλλωπιστικά φυτά (προσφορά της εφημερίδας «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ»)  και καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων.
Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, ο Δήμος Καλαβρύτων, η Διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου και η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.
Τα παιδιά διασκέδασαν και απόλαυσαν μια εξαιρετική δραστηριότητα.
Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, που έγινε ένα με τα παιδιά και συμμετείχε ενεργά.
Η «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» ευχαριστεί θερμά τα παιδιά των Ακαδημιών, τον Δήμαρχο κο Λαζουρά, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Σταδίου κ. Τζόβολο, τον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαβρύτων κο Τ.Βαρβιτσιώτη, τον Γραμματέα της ομάδας κο Φλογερά όπως και όλο το Δ.Σ. του Σωματείου καθώς επίσης και τους προπονητές κο Παπαχριστόπουλο και κο Βλάχο.

➤Η δράση θα συνεχιστεί και αύριο με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαβρύτων να παίρνει την σκυτάλη για τον εξωραϊσμό κοινόχρηστων χώρων.

➤Να σημειώσουμε οτι στα γραφεία της εφημερίδας «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (Μεγάλου Σπηλαίου 24) γίνεται συλλογή ειδών ρουχισμού (για εφήβους) σήμερα Πέμπτη 29 και αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από ωρες 5-8μμ τα οποία θα παραδοθούν στα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενείας Ανηλίκων Μεταναστών στα Καλάβρυτα






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.