HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αυτό ναι... ήταν "διπλό"!

Μεγάλη και επιβλητική νίκη κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά, με τους «κοκκινόμαυρους» να επιστρέφουν στα θε...

Μεγάλη και επιβλητική νίκη κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά, με τους «κοκκινόμαυρους» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η πατρινή ομάδα κέρδισε με 1-2 και πέτυχε το «διπλό», παίρνοντας έναν αποτέλεσμα ψυχολογίας που ήρθε σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, μετά την ήττα που είχε γνωρίσει από τον Εργοτέλη.
Η Παναχαϊκή μπήκε από την αρχή αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και φάνηκε ότι ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Μόλις στο 27’ ο Μωραΐτης μετά από φάουλ του Αργυρόπολου πέτυχε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι στην εκπνοή του α' μέρους, σε μία απόφαση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των Πατρινών. Ο Ξύδας ήταν εύστοχος και έκανε έτσι το 1-1.
Ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το γκολ του Φωτάκη στο 57’ πάλι μετά από «στημένο» του Αργυρόπουλου ήρθε για να επιβεβαιώσει αυτό που έβλεπαν όλοι στο γήπεδο.

Η Παναχαϊκή πέτυχε έτσι το 1-2 και στη συνέχεια είχε την ψυχή, αλλά και την ψυχραιμία να φτάσει στη νίκη, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, παρά την προσπάθεια που έκαναν οι γηπεδούχοι για να της ασκήσουν πίεση.

ΑΟΧ/Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης (86’ Βρετός) , Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (68’ Αποστολίδης) Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (68’ Χαλικιαδάκης), Ξύδας, Λέο

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος (69’ Πολίμος) , Φουρλάνος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης (76’ Πολυχρόνης), Αργυρόπουλος (88’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.