Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: Σκανδαλώδης απόφαση της Αθήνας για τους 8

"Φτιάχνουν" κλίμα τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την απόρριψη και της τρίτης αίτησης των τουρκικών αρχών για έκδοση τ...

"Φτιάχνουν" κλίμα τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την απόρριψη και της τρίτης αίτησης των τουρκικών αρχών για έκδοση των οκτώ Τούρκων Στρατιωτικών.  Για σκανδαλώδη απόφαση της Αθήνας, κάνουν λόγο στις ηλεκτρονικές εκδόσεις τους οι εφημερίδες Χουριέτ και Μιλιέτ.

Όπως έγινε γνωστό το σκεπτικό του Συμβουλίου το νέο αίτημα ήταν αστήρικτο, χωρίς νέα στοιχεία ενώ όπως τόνισε η πρόεδρος του Συμβουλίου Ιωάννα Κλάπα, "δεν υπάρχουν στοιχεία ότι θα τύχουν δίκαιης δίκης, αντιθέτως θα υποστούν βασανιστήρια και εξευτελιστική και ταπεινωτική συμπεριφορά".

Η Πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι νεότερα στοιχεία για θεμελίωση των νέων αδικημάτων που τους αποδόθηκαν δεν υπήρξαν, καθώς οι κατηγορίες ήταν αόριστες κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης και της ελληνικής νομοθεσίας.Νωρίτερα, την απόρριψη και του τρίτου αιτήματος των τουρκικών αρχών πρότεινε η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου.

Η εισαγγελική λειτουργός επικαλούμενη τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, επανέλαβε ότι σε περίπτωση έκδοσής τους δεν μπορούν να έχουν δίκαιη δίκη και ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υποστούν βασανιστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.