HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η 37χρονη που έκλεβε τηλεοράσεις και ο 20χρονος που παρέσυρε τον Αφγανό

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Α...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 37χρονη αλλοδαπή υπήκοος Τυνησίας, διότι αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα δύο τηλεοράσεις, συνολικής αξίας (268) ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η  δράστιδα την 23-02-2018, στην Πάτρα, είχε αφαιρέσει από κατάστημα ακόμη μία ηλεκτρονική συσκευή, αξίας (219) ευρώ.
Επισημαίνεται ότι,  αστυνομικοί απέδωσαν τις κλεμμένες τηλεοράσεις στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, που ήταν ανασφάλιστο,  χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο, διότι έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, κατά το οποίο 20χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 24χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αφγανιστάν, που κινούταν πεζός και διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα.

Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο γραμμάρια κάνναβης και δυο ναρκωτικά δισκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.