Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάνω από 350 ποδηλάτες στον 41ο Γύρο Θυσίας - Με ποδήλατο έφτασε και ο πρέσβης των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και ο πρέσβης των ΗΠΑ στις απονομές του 41ου Ποδηλατικού Γύρου Θυσίας  Πάνω από 350 αθλητές και αθλήτριες σε όλ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και ο πρέσβης των ΗΠΑ στις απονομές του 41ου Ποδηλατικού Γύρου Θυσίας 
Πάνω από 350 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες πήραν μέρος στο 41ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας που ολοκληρώθηκε σήμερα στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.
Συνολικά αγωνίστηκαν 358 αθλητές από 51 σωματεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και τρία κλαμπ από την Ευρώπη, σε όλες τις κατηγορίες της μεγάλης αυτής ποδηλατικής διοργάνωσης.
Πρόκειται για ρεκόρ συμμετοχών σε έναν σημαντικό αγώνα που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών και ο οποίος έχει τον δικό του συμβολισμό, αλλά και την δική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια που διεξάγεται.
Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω των μεγάλων συμμετοχών στην κατηγορία ανδρών, αναβλήθηκαν οι αγώνες της κατηγορίας παίδων. Να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζεφ Πάιατ, ο οποίος πήρε μέρος στον αγώνα αντοχής και έτρεξε στην κατηγορία Μάστερ Γ', σε μία ιδιαίτερα κουραστική διαδρομή, από την Πάτρα έως τα Καλάβρυτα.
Ο 55χρονος διπλωμάτης δηλώνει λάτρης του ποδηλάτου, ενώ η συμμετοχή του αποτελεί από μόνη της ένα ιδιαίτερο γεγονός για την φετινή διοργάνωση. Πάντως, στο αγωνιστικό μέρος, σε όλες τις κατηγορίες συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ποδηλασίας και η αφρόκρεμα των πεντάλ.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν: ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζεφ Πάιατ, ο πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Ζαΐμης και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών Βασίλης Μαγκλάρας και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.
Εντυπωσίασαν τα κορίτσια του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και αντιπροσωπία του θεατρικού ομίλου "Πάνος Μίχος" που τράνταξαν την πλατεία των Καλαβρύτων με τις κουμπουριές τους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.