Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Στα πράσα 34χρονος "ποντικός" στην Άβυθο Αιγίου

Συνελήφθη, χθες (4-3-2018) το πρωί, στην Άβυθο Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός άνδρας...

Συνελήφθη, χθες (4-3-2018) το πρωί, στην Άβυθο Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, ο δράστης αποπειράθηκε να παραβιάσει οικία ημεδαπού στην Άβυθο Αιγίου, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 34χρονος λίγη ώρα πριν την σύλληψή του, είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό από οικία 85χρονης ημεδαπής, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει ακόμα τρεις οικίες στην ίδια περιοχή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.