HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 28χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο - Το Αστυνομικό δελτίο της 29ης Μαρτίου

➧Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τρο...

➧Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός.
Ο 28χρόνος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου σήμερα τα ξημερώματα απεβίωσε συνεπεία του τραυματισμού του, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και η 43χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

➧Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή (800) ευρώ για παράβαση του νόμου περί έκδοσης επιταγών.

➧Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε  βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για κλοπή.

➧Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε δέκα γειώσεις, από ισάριθμους στύλους της ΔΕΔΔΗΕ, στην Πάτρα, συνολικής αξίας 580 ευρώ.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο δράστη βρήκαν και κατέσχεσαν μια γείωση μήκους ενός μέτρου, ένα κατσαβίδι και ένα μεταλλικό κόφτη.

➧Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, προσέγγισαν 59χρονο ημεδαπό, που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα δαχτυλίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.