HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Θανάσιμος τραυματισμός 23χρονου σε τροχαίο

Σύλληψη ημεδαπού με  ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 62χρονος ημεδ...

Σύλληψη ημεδαπού με  ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών για ναρκωτικά.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 72 μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ψευδή ανωμοτί  κατάθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε υπερυψωμένο φρεάτιο και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο,  ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργούν  προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.