Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,...

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, διότι αφαίρεσε από 53χρονο ημεδαπό το ποδήλατο του.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης προχθές το μεσημέρι, έξω από σταθμό λεωφορείων στην Πάτρα, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε βαλίτσα 46χρονης ημεδαπής, που περιείχε ενδύματα και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του νόμου για την προστασία δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, η 53χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, διότι δεν παρείχε τροφή και νερό σε δύο σκύλους, ιδιοκτησίας της, δυσχεραίνοντας με αυτόν τον τρόπο τους κανόνες ευζωίας τους.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από  ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο, μία μπλούζα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, συνολικής αξίας 50 ευρώ. Ο δράστης έγινε   αντιληπτός από τον παθόντα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.
Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.