Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αποκαλυπτήρια για τη Williams του 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μονοθέσια της νέας χρονιάς στη Formula 1 αρχίζουν να παρουσιάζονται σταδιακά. Μετά τη Haas, χθες, σήμερα και η Williams παρουσίασε τ...

Το μονοθέσια της νέας χρονιάς στη Formula 1 αρχίζουν να παρουσιάζονται σταδιακά. Μετά τη Haas, χθες, σήμερα και η Williams παρουσίασε το δικό της «εργαλείο», με το οποίο φιλοδοξεί να πλασαριστεί σε ψηλότερη από την πέμπτη θέση το 2017 στη βαθμολογία των κατασκευαστών.
Η FW-41 θα είναι το αυτοκίνητο που θα έχει στη διάθεσή του το πιο μικρό σε ηλικία δίδυμο οδηγών στο γκριντ, αυτό των Λανς Στρολ και Σεργκέι Σιρότκιν, το οποίο εκτός από το HALO, χρωματικά δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με πέρσι. Όσο για τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα, θα είναι ο τρίτος οδηγός της βρετανικής ομάδας.
Ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Williams, Πάντι Λόου, λέγεται ότι δούλεψε πολύ στο να εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό η έλλειψη αεροδυναμικού φορτίου -ειδικά στο πίσω μέρος- του μονοθεσίου, κάτι που ταλαιπώρησε πολύ την ομάδα τα προηγούμενα τρία χρόνια. Όσο για τον κινητήρα, η συνεργασία με τη Mercedes, που πηγαίνει τόσο καλά, συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.