Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το νέο μονοθέσιο της Sauber με το σήμα της Alfa Romeo

Σε νέα εποχή επιδιώκει να περάσει η Sauber, η οποία εγκαινίασε την πιο στενή της συνεργασία με τη Ferrari, με την παρουσίαση του νέου τη...

Σε νέα εποχή επιδιώκει να περάσει η Sauber, η οποία εγκαινίασε την πιο στενή της συνεργασία με τη Ferrari, με την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου, που φέρει επάνω του το σήμα της Alfa Romeo.
Υπενθυμίζεται ότι η Alfa Romeo ανήκει στο gruppo FIAT, με τη Ferrari να είναι η «αδελφή» εταιρεία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τη C37, στην ελβετική ομάδα ευελπιστούν σε μια καλύτερη παρουσία από τις προηγούμενες σεζόν, ενώ είναι δεδομένο πως η Scuderia θα της παράσχει μεγαλύτερη υποστήριξη.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε και το αφεντικό της ομάδας, Φρεντ Βασούρ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Sauber, Γεργκ Τζάντερ, είπε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για ένα βήμα μπροστά. Το κλίμα αυτό προέρχεται από τη νέα αεροδυναμική προσέγγιση που έχει το αυτοκίνητο του 2018. Το δίδυμο των πιλότων αποτελούν ο Σουηδός Μάρκους Έρικσον και ο Σαρλ Λεκλέρκ από το Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.