HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Παναθηναϊκός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Παναιτωλικό

Ανήμερα των γενεθλίων του (110 χρόνια από την ίδρυσή του) ο Παναθηναϊκός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Παναιτωλικό (0-0) στο «Απόστολ...

Ανήμερα των γενεθλίων του (110 χρόνια από την ίδρυσή του) ο Παναθηναϊκός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Παναιτωλικό (0-0) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.
Οι «πράσινοι» με βάση την εικόνα του ματς θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί με το βαθμό που πήραν. Αν δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ο Βλαχοδήμος, με τρεις σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός θα είχε φύγει νικητής από την αναμέτρηση. Ντεμπούτο με τους «πράσινους» έκαναν οι Κάτσε, Μυστακίδης, ωστόσο, είναι τόσα πολλά τα κενά που υπάρχουν σε όλες τις γραμμές, που η παρουσία τους ήταν αδύνατο να κάνει τη διαφορά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Λουντ, Κουρμπέλης (46΄ Μυστακίδης), Άλτμαν (78΄ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (70΄ Κουλιμπαλί).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Περέιρα, Ρόσα (90΄+3 Νταλακούρας), Κλέσιο (78΄ Μπαρμπόσα), Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Βασιλούδης (88΄ Χαντάκιας), Μιχάι, Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.