HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.Καλαβρύτων δεν είναι ένα απλό σωματείο, αλλά μια πολύ δεμένη οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Πέμπτη  1η Φεβρουαρίου . Η ε...

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Πέμπτη  1η Φεβρουαρίου .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του "Grand Chalet" στο Μέγα Σπήλαιο και ήταν μια ευγενική προσφορά των ιδιοκτητών της επιχείρησης.
Ήταν η πρώτη φορά, που όλα μαζί τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, βρέθηκαν σε παρόμοια εκδήλωση. Παραβρέθηκαν τα τμήματα Ποδοσαφαίρου ανδρών, Μπάσκετ ανδρών και τα τμήματα Ακαδημιών του Συλλόγου   που σημειωτέον φορούσαν τις ολοκαίνουργιες φόρμες τους και ήταν όλο καμάρι!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κος Χουλιάρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κος Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κος Βορύλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Δαφαλιάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού κ. Ντόκος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων κος Λεχουρίτης συνοδευόμενος από μέλη του Συλλόγου, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων κ. Σπυρόπουλος, ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου κ. Παπαχριστόπουλος,  τα μέλη του Δ.Σ. Δ.Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαλμούκης και κ. Παναγόπουλος, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κα Παπαδάτου, ο εκδότης του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και της "Ωρας των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής και γονείς που συνόδευαν τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Ιεροδιάκονος Χρήστος Μπίρμπας.
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων, Τάκης Βαρβιτσιώτης αφού καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στις δράσεις της συλλόγου που σκοπό έχουν την δημιουργική απασχόληση των νέων και την διέξοδό τους μέσα από τον αθλητισμό

Τόνισε χαρακτηριστικά:
«Η ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, δεν είναι ένα απλό σωματείο, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός με πολυεπίπεδη προσφορά στο αθλητικό και όχι μόνο γίγνεσθαι της μαρτυρικής μας επαρχίας.
Εδώ αθλούνται δεκάδες παιδιά απ όλη την Επαρχία Καλαβρύτων
Διατηρούμε με επιτυχία,  το Ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών, το Μπάσκετ ανδρών και τις Ακαδημίες.
Σε αυτό το σημείο, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω και την δημιουργία τμήματος Στίβου. Ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με τον ΣΕΓΑΣ και ολοκληρώνεται ο φάκελλος για το νέο τμήμα που θα μπορεί να προπονεί αθλητές και να συμμετέχει σε όλες της διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλει ουσιαστικά και ο εκλεκτός συμπατριώτης μας κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος τον οποίον και δημόσια ευχαριστούμε. Ο κύριος Παναγόπουλος προσφέρει αφειδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα, χωρίς να είναι μέλος του Δ.Σ, και μακάρι να βρεθούν και άλλοι συμπολίτες μας να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στα μέλη της Διοίκησης, του Προπονητές και τους Αθλητές για την συμπόρευση σε αυτήν δύσκολη προσπάθεια που όλοι μας καταβάλουμε.
Κλείνοντας - το άφησα τελευταίο άλλα είναι το πλέον σημαντικό- να εκφράσω εκ μέρους της Διοίκησης την μεγάλη ευγνωμοσύνη για την στήριξη που έχουμε από τους χορηγούς μας. Χωρίς αυτούς οι προσπάθειές σας και οι προσπάθειες μας θα έμεναν σε ευχολόγια.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Καλαβρύτων και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά για την μεγάλη και επί σειρά ετών στήριξη στην ομάδα μας καθώς και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καλαβρύτων. Ευχαριστούμε επίσης, την Διοίκηση του Δημοτικού σταδίου και προσωπικά τον κ.Τζόβολο, το συμπατριώτης μας επιχειρηματία και Πρόεδρο της ΤΕΜΑΚ κ. Ηρώδη Μητσόπουλο και τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Τζουμάκα, για την μεγάλη τους χορηγία και στήριξη, όπως επίσης και τον κ Φράγκο και κα Γούσα για την προμήθεια αθλητικού υλικού, Τον Επιχειρηματία κ Κώστα Σακελλαρίου και όλους τους φίλους και αρωγούς της ομάδας. Ευχαριστούμε τέλος, την κα Ρούλα Κουφαλιώτη και τον σύζυγό της Χρήστο για την προσφορά του σημερινού γεύματος, την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρέχουν και την αμέριστη συμπαράστασή τους και βοήθεια και μακάρι να γίνουν παράδειγμα και σε άλλους επιχειρηματίες της περιοχής μας.»

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια του σωματείου και την σημαντική του προσφορά στους νέους του Δήμου μας, τονίζοντας οτι θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Ο κος Λαζουράς επισήμανε, οτι η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, αποτελεί σημείο αναφοράς για την νεολαία του Δήμου μας, χαιρετίζοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα από πλευράς της Διοίκησης.

Τον λόγο πήρε ο κος Κατσικόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε σε ωραίες στιγμές του παρελθόντος όταν και ο ίδιος ήταν αθλητής της ομάδας και θυμήθηκε περιστατικά όταν ήταν συμπαίκτης με τον νυν Πρόεδρο της ομάδας. Απευθυνόμενος στα σημερινά παιδιά του συλλόγου, τους τόνισε οτι σε αντίθεση με τα παλιά χρόνια, τωρα δεν τους λείπει τίποτα. Επισήμανε δε, οτι ειδικά φέτος γίνεται μια ξεχωριστή προσπάθεια που μόνο καλά λόγια ακούει όχι μόνον στα Καλάβρυτα αλλά σε ολόκληρη την Αχαΐα.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν, ο Διοικητής της Πυροσβευτικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κος Χάρης Γιαννάκης και ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Βορύλας.

Αθλητές και προσκεκλημένοι, πέρασαν μια πολύ όμορφή βραδιά, με καλό φαγητό (προσφορά του Grand Chalet) που θα μείνει αξέχαστη, αποδεικνύοντας οτι η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν είναι ένα απλό σωματείο, αλλά μια πολύ δεμένη οικογένεια

Τυχαιρός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί και μαζί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ο αθλητής των Ακαδημιών Εράλντο Ταφάνι.   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.