HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Ο Σύλλογος Καστριωτών έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, 3/2/2018,  στο χωριό μας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Καστριωτών,(ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) μια ε...

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, 3/2/2018,  στο χωριό μας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Καστριωτών,(ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) μια εκδήλωση αγάπης σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Για μια ακόμη φορά οι Καστριώτες  είμαστε όλοι εκεί παρών στις εκδηλώσεις του συλλόγου που μαρτυρούν την πραγματική αγάπη για το χωριό μας και δίνει το μήνυμα της αγάπης και της  ενότητας των Καστριωτών.
O Εφημέριος του χωριού πατήρ Γεώργιος Κοτσιάς ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά . Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της τ. κοινότητας Καστριών Χάρης Γκλαβάς  και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Σπήλαιο Λιμνών Καστριών» Σωτήρης Δουκλιάς ,  η πρόεδρος   του συλλόγου  Κλειτορίας Βασιλική Παπουτσή ,  χωριανοί και φίλοι του συλλόγου.  Ο πρόεδρος του συλλόγου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους , σε όλα τα µέλη του συλλόγου, σε όλους τους ξενιτεμένους και ανά τον κόσμο Καστριώτες και φίλους του συλλόγου  για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική ευημερία, ευχαρίστησε τόσο τους  συμμετέχοντες καθώς και αυτούς που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά απέστειλαν ευχητήρια μηνύματα, και ζήτησε την συνδρομή  και βοήθεια όλων των Καστριωτών.

Τυχερή της χρονιάς φέτος ήταν η φίλη του συλλόγου μας Αγγελική Γιαννοπούλου . Το Δ.Σ. της εύχεται πάντα τυχερή στην ζωή της και κάθε της επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.