Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βάσω Καραντάσιου: Τόσα χρόνια στην άμμο, τώρα και στο χιόνι των Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Μετά από μία τεράστια καριέρα στην άμμο με Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις, η Βάσω Καραντάσιου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο χ...

Μετά από μία τεράστια καριέρα στην άμμο με Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις, η Βάσω Καραντάσιου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο χιόνι, καθώς θα συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley στα Καλάβρυτα το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στα Καλάβρυτα και περιμένω τη συμμετοχή μου ενθουσιασμό γιατί είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα κάνω» μας δηλώνει με ενθουσιασμό.
Σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, παραμονή των αγώνων για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, η Βάσω Καραντάσιου και όλοι οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Βόλεϊ που βρίσκονται στα Καλάβρυτα  δηλώνουν αισιόδοξοι ότι μπορεί να καθιερωθεί το snow volley στη συνείδηση του Έλληνα και όπως δηλώνει η Ελληνίδα παγκόσμια Πρωταθλήτρια: «Η Ελλάδα έχει τις προϋποθέσεις να καθιερώσει το snow volley. Έχουμε πανέμορφα μέρη, βουνά που θα μπορούν στο μέλλον να φιλοξενήσουν μία διοργάνωση και να γίνει θεσμός», δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη τόσο με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, όσο και για την ζεστή φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.