Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Αίγιο ο Καμενιανίτης π. Μάξιμος Ιβηρίτης για τον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό

Την προσεχή Κυριακή, 25η Φεβρουαρίου, της Ορθοδοξίας (Α΄ Νη-στειών) και στις 6.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αιγίου, θα τελεσθεί ...

Την προσεχή Κυριακή, 25η Φεβρουαρίου, της Ορθοδοξίας (Α΄ Νη-στειών) και στις 6.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αιγίου, θα τελεσθεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Μοναχός π. Μάξιμος Ιβηρίτης από τους Καμενιάνους Καλαβρύτων, με θέμα: «Η τιμή των Αγίων Εικόνων εις τον χώρον της Ορθοδόξου Εκκλησίας».
Τους εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσει Χορωδία Ιερο-ψαλτών υπό τη διεύθυνση του Μουσικοδιδασκάλου κ. Βασιλείου Μπίκου, ενώ την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού θα με-ταδώσει απευθείας ο ραδιοφωνικός σταθμός «Διακονία και Μαρ-τυρία» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στα 91,2 FM . 
Επίσης, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, και ώρα 7:15μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, θα τελεσθεί η Θεία λει-τουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, διά τα μέλη του Ια-τρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιγίου, Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - Ε.Φ.Κ.Α. (Εθνικός Φορέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων) Αιγίου, Κ.Α.Φ.Α., Νο-σοκομείου Αιγίου, Κέντρου «Φιλοξενία» και διά όσους χριστιανούς μας επιθυμούν.
Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν στις ως άνω λατρευτικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.