Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ολυμπιακό και κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό

Με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Super League τον Ολυμπιακό, για όσα έγιναν μετά το τέλος ...

Με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Super League τον Ολυμπιακό, για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στην απολογία τους, οι Ερυθρόλευκοι υποστήριξαν πως η ευθύνη άνηκε στην αστυνομία, ωστόσο το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε να τους τιμωρήσει με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή στα ματς κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Τέλος, στην ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ.
Η ποινή είναι εφέσιμη και φυσικά ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέση έφεση, η οποία θα εκδικαστεί τις επόμενες μέρες.

Η σχετική ανακοίνωση
"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:
Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου".

Έτσι διαμορφώνετε η βαθμολογία:
1. ΑΕΚ 47
2. ΠΑΟΚ 46 (ματς λιγότερο)
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 40*
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 39

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.