Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: "Πάγωσε" η... καλύτερη ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τα έδωσε όλα στο παγωμένο, (-11 βαθμούς Κελσίου), Κίεβο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε την πρόκριση. Έτσι μ...

Η ΑΕΚ τα έδωσε όλα στο παγωμένο, (-11 βαθμούς Κελσίου), Κίεβο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε την πρόκριση. Έτσι μετά το 1-1 της Αθήνας, το απόλυτο μηδέν εκτός έδρας, άφησε τους "κιτρινόμαυρους" εκτός Ευρώπης.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού μόλις στα πέντε πρώτα λεπτά είχε κλασσική ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ.
Ο Αραούχο πήρε την κάθετη του Γαλανόπουλου, βγήκε απέναντι στον Μπόικο αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Ντινάμο.
Μετά από μερικά λεπτά ξανά η ΑΕΚ απείλησε στο 20'. Εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ο Μπόικο βγήκε να μαζέψει τη μπάλα, ο Χάρμας τον πρόλαβε με το κεφάλι και με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα, ο Μορόζιουκ κατάφερε τελευταία στιγμή να την απομακρύνει πριν περάσει τη γραμμή."

Από εκεί και πέρα η μοναδική φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν αυτή με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Ο Μπακασέτας σε δεύτερο χρόνο έκανε το συρτό γύρισμα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Μασούντ εντελώς αμαρκάριστος δεν μπόρεσε να σκοράρει ανενόχλητος από τα δύο μέτρα σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ!

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίντι, Καντάρ, Μορόζιουκ, Μπουγιάλσκι, Σεπέλιεβ, Γκονζάλες, Χάρμας, Τσιγκάνκοβ, Ζούνιορ Μοράες.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.