HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τις Αναπτυξιακές προτάσεις του Δήμου Καλαβρύτων ανέπτυξε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ενώπιον Υπουργών

Τα αιτήματα - αναπτυξιακές προτάσεις του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στο Αναπτυξιακό Σ...

Τα αιτήματα - αναπτυξιακές προτάσεις του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, στην Πάτρα, παρουσία των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Επικρατείας και των αντίστοιχων Γενικών Γραμματέων.
Ο κος Λαζουράς παρουσίασε προτάσεις για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, τους Βασικούς Οδικούς Άξονες του Δήμου τον Αγροτικό εξηλεκτρισμός και οδοποιία, την Τουριστική Προβολή, τον Αναδασμός Αροανείου, τον Βιολογικό Δάφνη και τα κρίσιμα και ζωτικά προβλήματα του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων.
Από τις απαντήσεις του υπουργού Ανάπτυξης κ.Αλέξη Χαρίτση και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή, φαίνεται ότι βρισκόμαστε κοντά, που το όνειρο-πολύχρονο αίτημα της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου, θα γίνει πραγματικότητα.
Και από κοντά, η βελτίωση και συντήρηση των βασικών οδικών αξόνων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, μετά την ομιλία του δήλωσε: "Με μεθοδικότητα, συγκροτημένη, οργανωμένη, σκληρή και αθόρυβη δουλειά, επιμονή και καλούς χειρισμούς, εξασφαλίζουμε πόρους, βελτιώνουμε τις υποδομές και τους αναπτυξιακούς πόλους και αλλάζουμε το Δήμο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.