Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Σχολεία Καλαβρύτων εκπαιδεύονται στο Αρχαίο Δράμα και πάνε Επίδαυρο

Το σχολικό συγκρότημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ»  σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου υλοποιε...

Το σχολικό συγκρότημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ»  σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου υλοποιεί για το σχολικό έτος  2017-18 πρόγραμμα με τίτλο   «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ» και θεματική ενότητα για το έτος 2018 ¨Πολιτεία και πολίτης¨.  Η συμμετοχή και τα έξοδα συμμετοχής των μαθητών του ΓΕΛ ήταν ιδέα του κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη,  πατέρα της αείμνηστης Σοφίας Μιχαηλίδη, δωρήτριας της σχολικής μας βιβλιοθήκης.  Θα πρέπει να σημειώσουμε το διαρκές ενδιαφέρον  και υποστήριξη του κου Μιχαηλίδη προς το σχολικό συγκρότημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ» για το οποίο θέλουμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποστήριξη δείχνει και ο κος Πέτρος Σταυριανός, δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου τον οποίο επίσης θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε.
            
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές-τριες των τριών σχολείων μας και περιλαμβάνει σεμινάρια, θεατρικό εργαστήρι και βιωματική προσέγγιση κειμένων που θα ανέβουν το καλοκαίρι στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στα Καλάβρυτα από εξειδικευμένους θεατρολόγους και θεωρούμε πως θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκπαιδευτικούς και μαθητές που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια ενός μαθήματος στην τάξη. Επίσης οι συμμετέχοντες μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα το καλοκαίρι να παρακολουθήσουν δωρεάν παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.