Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ερυμάνθου

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής προχώρησε στην αντικατάσταση των τριών εκ των τεσσάρων Αντιδημάρχων του Δήμου, ορίζοντας στις αντίστοι...

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής προχώρησε στην αντικατάσταση των τριών εκ των τεσσάρων Αντιδημάρχων του Δήμου, ορίζοντας στις αντίστοιχες θέσεις τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:
Κανελλάκης Περικλής του Ευάγγελου: ορίζεται υπεύθυνος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, καθώς και πολιτιστικών & νεολαίας.
Μανέττας Ιωάννης του Γεωργίου: ορίζεται υπεύθυνος επισκευής και συντήρησης των Δημοτικών υποδομών, του Γραφείου Κίνησης, της Πολιτικής Προστασίας, της άρδευσης και της Καθαριότητας.
Παπαναγιώτου Αθανάσιος του Παναγιώτη: ορίζεται υπεύθυνος Δημοτικού Φωτισμού και Αγροτικού Εξηλεκτρισμού, Απασχόλησης, Αγροτικών και Κτηνοτροφικών θεμάτων, Εμπορικών δραστηριοτήτων, καθώς και για θέματα που αφορούν τη Δ.Ε. Λεοντίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.