HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Το ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι του Ν.Α.Ο.Δ - (ΦΩΤΟ)

Μέχρι το πρωί της Καθαρής Δευτέρας κράτησε το ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι του Ν.Α.Ο.Δ. στο bar κατώι στη Δάφνη. Εμπνευσμένες μεταμφιέσεις ...

Μέχρι το πρωί της Καθαρής Δευτέρας κράτησε το ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι του Ν.Α.Ο.Δ. στο bar κατώι στη Δάφνη. Εμπνευσμένες μεταμφιέσεις οι οποίες δυσκόλεψαν την κριτική επιτροπή στο να απονείμει τα τρία πρώτα χρηματικά έπαθλα.Το κέφι αστείρευτο συνοδευμένο από πολύ καλή διάθεση παρέσυραν όλους στο χορό,όλοι μια τεράστια παρέα με διάθεση καρναβαλική.
Τα βραβεία κέρδισαν ο Ηρακλής Πουαρό με την υπέροχη σύντροφο του, η αδάμαστη πουλαριτσα που κάλπαζε συνεχώς και το instagram. 
Τα παρέδωσαν η αντιδήμαρχος Σ.Πανουτσακοπουλου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Δαφναιων Α.Καυγάς και ο αντιπρόεδρος του ΝΑΟΔ Τ. Κοροντζης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΔ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και κατέκλυσαν με την παρουσία  τους ακόμη και τους περιβάλλοντες χώρους  του bar στο παρτι του που έχει μια παράδοση 15 ετών και ανανεώνει το ραντεβού στις επόμενες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του.Σας ευχαριστούμε όλους 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.