HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα το 1ο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών

Στις 4-6 Μαΐου 2018, πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα το 1ο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών. Στο Συνέδριο  αυτό...

Στις 4-6 Μαΐου 2018, πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα το 1ο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών.
Στο Συνέδριο  αυτό συμμετέχουν διακεκριμένοι συνάδελφοι και συνεργάτες από πολλά  Νοσοκομεία, συμβάλλοντας στο υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος.
Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών και Διευθυντής  Χειρουργικής Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» Γεώργιος Ν. Ζωγράφος στο κάλεσμά του:   
«Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή σημαντικού αριθμού συναδέλφων Καλαβρυτινής καταγωγής αλλά και συναδέλφων που δραστηριοποιούνται σήμερα στην επαρχία μας.
Το συνέδριο πρέπει να γίνει ευκαιρία ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων αλλά και τόπος συνάντησης των ιατρών και των συνεργατών Καλαβρυτινής καταγωγής.
Επιπλέον πρέπει να αναδεχθούν τα προβλήματα του συστήματος υγείας στην ευρύτερη περιφέρεια των Καλαβρύτων.
Επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας είναι να γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές επιστημονικός θεσμός με την μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια.
Εκ μέρους της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά  στην εκδήλωση με προτάσεις για την ολοκλήρωση του επιστημονικού προγράμματος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.