HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Σύλληψη ημεδαπής   για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πα...

Σύλληψη ημεδαπής   για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 21χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με τέσσερις ακόμα άγνωστους συνεργούς της, μετέβη σε κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από υπάλληλο του καταστήματος, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Επισημαίνεται ότι το χρηματικό ποσό βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα αφού είχε μεταβεί σε Επιχείρηση, προκειμένου να διευθετήσει λογαριασμό, εξεμάνη και με λάκτισμα προκάλεσε φθορά στην πόρτα εισόδου του γραφείου του  Διευθυντή της Επιχείρησης, απειλώντας και εξυβρίζοντας τον. Επισημαίνεται ότι σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.