Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2018

Σύλληψη αλλοδαπής γυναίκας για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ...

Σύλληψη αλλοδαπής γυναίκας για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα μια  άγνωστη δράστιδα, αφαίρεσαν από κατάστημα πώλησης ενδυμάτων στην Πάτρα, είδη ρουχισμού, αλλά έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που μετέβησαν στο σημείο και την συνέλαβαν.
Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα ρούχα αποδόθηκαν στην υπεύθυνη της επιχείρησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε σαράντα κομμάτια μεταλλικού οπλισμού τύπου  «Π», (σίδερα) από εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας στην Πάτρα.
Ο δράστης κατά την τέλεση της πράξης του έγινε αντιληπτός από περιοίκους και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.
Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.

Κατάρρευση τμήματος εγκαταλελειμμένης οικίας
Οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών προέβησαν χθες το βράδυ, σε σήμανση χώρου στην Πάτρα, όπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κατέρρευσε τμήμα παλαιάς εγκαταλελειμμένης οικίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές σε όμορη κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.