HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Πυροσβέστες της Αχαΐας στον εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς (Fire dragon) - ΦΩΤΟ

Από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους της ...

Από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Ν. Αχαΐας στον αυτοκινούμενο εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς (Fire dragon). Συνολικά, εκπαιδεύτηκαν 130 Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι από όλες τις Υπηρεσίες του νομού Αχαΐας, σε τεχνικές αντιμετώπισης πυρκαγιών κλειστών χώρων (αστικές πυρκαγιές) με τη χρήση του εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς, ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό εκπαιδευτικό μέσο που προμηθεύτηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για την εκπαίδευση των υπαλλήλων του.
Τον αυτοκινούμενο εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς, πλαισίωσε εφταμελής ομάδα υποστήριξης, η οποία έχει εκπαιδευτεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Περιλαμβάνει εκπαιδευτές για το θεωρητικό και πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης, αλλά και τεχνική ομάδα υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.